top of page
116895032_144878867263788_29628649922003

Elektrische diensten

We verzorgen de volledige elektrische installaties, uitbreidingen, aanpassingen en onderhoud van bedrijfsgebouwen en machines.

De installaties van onze klanten zijn onder te verdelen in een aantal groepen waarin zich voedingen, machines, motoren, transportbanen, ...  bevinden:

  • Productieomgeving, machine-uitrustingen

  • Opslagplaatsen, stapelrekken, frigo’s

  • HS-cabines, LS-cabines, Transfo lokalen

 

U kan bij ons terecht voor een project:  verplaatsen van een machine-unit, uitbreiden van een machine-unit, vervangen & herstellen van motoren, vervangen transfo's, plaatsen van laagspanningsborden, plaatsen van hoogspanningscabines, sturings-en datakasten, etc.

 

Na contact maken we een projectplanning opdat u op een zo efficiënt mogelijke manier terug aan de slag kan met uw machine.

 

Ook voor het onderhouden van uw machinepark bent u bij ons aan het juiste adres. Door het uitvoeren van preventief onderhoud is er een sterke afname van storingen door slijtage. Een goed onderhouden installatie heeft een langere levensduur. Wij helpen u met het in kaart brengen van verouderde installaties, het opsporen en aanpassen van onveilige situaties, het uitvoeren van herstellingen, het verbeteren van de cosinus phi met behulp van condensatorbatterij, …  

 

U kan bij ons een onderhoudscontract afsluiten of wekelijkse, maandelijkse, jaarlijkse, etc basis.  We bekijken samen met u wat uw wensen en noden zijn en werken samen een onderhoudsplan uit op basis van urgentie en budget. 

 

Ook voor het vervangen van motoren en generatoren kan u bij ons terecht. Zowel het mechanisch vervangen als het elektrisch aan & afkoppelen behoren tot onze dagdagelijkse taken. Eventuele aanpassingen of herstellingen zijn tevens mogelijk in onze uitgeruste werkplaats.

Mechanische
diensten
Hydraulische
diensten
Pneumatische
diensten
bottom of page